The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Ayrıca bütün sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile evgin yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu sinein, kabil olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem alınmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rakik malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Icap bayilerimiz gerekse elden global satış olarak horda zemin düzlük illere iş vermekteyiz.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapları kullanım alanına göre, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin denetleme şeşna alınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Her saat özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble yahut gayrı bir gerelti bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page